0
Samsung, Galaxy Note 3 için Android 5.0 güncellemesini verdi. Dünya genelinde yakın zamanda güncelleme yayılacaktır. Ama ne zaman belli değil. Ülkemize daha sonra da gelebilir. Çok fazla beklemek istemeyenler güncellemeyi kendi imkanlarıyla Odin üzerinden yapabiliyor. Galaxy Note 3 Android 5 güncellemesi nasıl yapılır, hemen detaylara geçelim.
  1. Samsung'un kendi sitesi üzerinden Galaxy Note 3 için yayınlanan Android Lollipop sürümünü indirin. Buradan.
  2. Odin, Samsung için kullanılan rom yükleme aracıdır. Buradan indirin.
  3. İndirdiğiniz iki dosyayı zipten çıkarıp ayrı klasörlere, yerini bildiğiniz bir yere çıkarın.
  4. Telefonun şarjının %50 den fazla olduğuna emin olun. Şarjı hızlı biten bir cihazsa tam şarjla işleme başlamanız tavsiye edilir. İşlemin ortasında şarjın bitmesi istenmez.
  5. Telefonu kapatın ve home+güç+ses kısma tuşlarına aynı anda basın. Bu telefonunuzu download modda açacaktır. Uyarıyı ses yükseltme tuşuyla cevaplayın.
  6. Odin'i çalışıtırın.
  7. Telefonu USB ile bilgisayara bağlayın. Bilgisayarın telefonunuzu görmesi gerekiyor. Driverları yüklemesini bekleyebilirsiniz.
  8. Odin telefonunuzu gördükten sonra Odin üzerinde yer alan AP butonuna tıklayın. Buradan tar ya da md5 uzantılı dosyayı seçin.
  9. Odin'de re-partition tikini kaldırın.
  10. Start butonuna basın.
Bu işlemleri verildiği sıraya göre yaparsanız işlem olacaktır. Aksi halde telefonunuz zarar görebilir. Bu güncellemeyi yapıp yapmamak size kalmıştır. Bu resmi bir dosyadır. Bu işlem 5 dakikaya kadar sürebilir. Telefonun açılışı da uzun sürecektir. Merak etmeyin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top