1
Bir çok şirket Android Lollipop güncellemelerini vermeye başladı. Bazı telefonlar güncellemeyi çoktan aldı. Bazılarında sorun yaşanıyor, bazı kullanıcılar güncellemeden çok memnun. Peki Android Lollipop güncellemesi başka telefonlara ne zaman gelecek?

Şu an telefon piyasasında konuşulan en önemli husus HTC'nin güncellemeyi geciktirmesi. Bildiğiniz gibi HTC uzun zaman önce 3 ay sonra güncellemenin geleceğini söylemişti. Fakat güncelleme hala gelmedi. Bununla ilgili internette geyikler dönmeye başladı bile. Ama HTC'nin neden güncellemeyi geciktirdiğini biliyoruz. Sense ile birlikte daha uyumlu olacak bir güncelleme sunmak istiyorlar. Bu da gecikmelere neden oluyor.

Sony'nin güncellemeyi Nisan Mayıs gibi vereceği konuşuluyor. Ama Sony'nin sevilen bir düşüncesi var. Bu düşünce güncellemenin neden bu kadar geciktiğini de ortaya koyuyor. Sony Android Lollipop'a güncellenecek bütün cihazlarını aynı tarihte güncelleyecek. Şirketler ilk önce üst düzey modellerinden başlayarak güncellemeyi veriyor ama Sony, bütün telefonların aynı değeri gördüğünü vurgulamak için böyle bir yola başvurmuş ya da başka bir nedeni var tam olarak bilmiyoruz.

Son zamanlarda ülkemizde de popüler olan Zenfone ne zaman güncelleme alacak? Asus konuyla ilgili tarihini zaten açıklamıştı. 12 Nisan tarihinde Zenfone sahipleri Android Lollipop güncellemesine kavuşacaklar.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. en çok satan lg g2 söylememeniz oldukça şaşırtıcı ve üzücü.

    YanıtlaSil

 
tic
Top