0
İşte sevindiren haber, ülkemiz yakında 4G'ye geçecek. Bunun için altyapı ve yetkilendirme çalışmaları BTK'nin açıklamalarına göre yaza kadar bitmiş olacak. Yaz aylarında 4G hizmeti GSM operatörleri tarafından verilebilir.

Haberin detaylarında utanç verici bir senaryo ile karşılaşınca üzüldük elbet. 4G hizmeti veren 125. ülke olmak gerçekten bize yakışmıyor ama teknoloji konusunda ülkemizin kablumbağaya benzemesi bu durumu da normal karşılamamıza neden oluyor. 125. ülke olarak 4G kullanmaya başlayacağız. Elbette son anda başka bir ülke 4G'ye geçmezse... Ama merak etmeyin, dünyada kaç ülke var ki?

En son 4G'ye geçen ülkelere bir göz attığınız zaman teknoloji konusunda vasat bile olamadığımızı göreceksiniz. Andorra, Gabon, Guatemala, Honduras, İran, Kenya, Pakistan, Rwanda ve Trinidad & Tobago... Kenya bile 4G hizmetini bizden önce devreye soktuysa daha söylenecek söz yok demektir.

Yakın zaman içinde biz de 4G'ye geçiyoruz. O nedenle bu günden itibaren telefon alacak olanlar telefonun 4G destekleyip desteklemediğine dikkat edebilirler. Bu şekilde yapılan bir satın alma ileride işinize yarayabilir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top