0
Oculus Rift'ten sonra Sony şimdi de Microsoft sanal gerçeklik gözlüğü piyasasına girmeye hazırlanıyor. Microsoft'un yaptığı tanıtım, gözlük piyasasını sallayacak cinsten. Çünkü sadece oyunlar için kullanılmayacak. Hem iş hayatında hem de özel hayatta etkin bir şekilde kullanılacak. Sadece kullanım amacı eğlenceye dayalı olmayacak, ayrıca çok işimize de yarayacak. Microsoft'un konuyla ilgili yayınladığı videoyu gördüğünüz de daha iyi anlayacaksınız.

Hololensle ilgili bildiğimiz diğer bilgilerden biri Windows 10 ile piyasaya sürüleceği. Bu çok iyi çünkü diğer gözlükler şuan pek ilerleme kaydedebilmiş değil. Oculus Rift deneme modeliyle piyasada sürekli yenileniyor ama çok daha ilerlemesi lazım.

Hololens ile neler yapabilirim diyenler için; Skype üzerinden görüntülü arama yapabileceksiniz, Netflix üzerinden dizi izleyebileceksiniz, holografik işlemcisi sayesinde 3 boyutlu objeler oluşturabilecek, paint üzrinden çizimler yapabileceksiniz. Ya da istediğiniz bir yerde Minecraft oynayabileceksiniz. 3D görüntülerin yanında 3D ses kalitesiyle gelecek olan cihazla ilgili daha çok bilgi almak için bizi takip edin. Videoyu izlemeyi unutmayın.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top