0
LG G3'e yeni güncelleme geliyor. Yakın zaman içinde yayınlanacağı söylenen yeni lollipop güncellemesiyle cihazdaki yavaşlık problemi son bulacak. Gelen bilgilere göre Lollipop güncellemesi G3 için çoktan kullanılmaya başlandı. Kullanıcılardan şikayetler bile gelmeye başladı. Güncelleme pil sorununa çözüm olmuş ve ekran çözünürlüğü konusundaki sıkıntıları gidermişti ama bu olumlu gelişmelerin yanında bir olumsuz gelişme yaşandı. LG G3 Lollipop güncellemesiyle yavaşladı.

Kullanıcılardan gelen yoğun şikayetleri değerlendiren yetkililer G3 için yeni güncellemenin yolda olduğunu belirtti. Yeni güncelleme ile birlikte Chrome hataları giderilecek. Bunun yanında cihazın hızlandırılması için bir güncelleme gelecek. Ayrıca güvenlik konusunda da bazı güncelleştirmeler yapılacak.

Android Lollipop güncellemesinin devamı niteliğindeki G3 güncellemesi bütün sorunlara çözüm olacak. Yapılacak güncellemenin boyutunun oldukça büyük olacağı da söylentilere konu oldu. LG G3 sahipleri mutlaka güncellemeyi bekleyin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top