0
HTC'nin yeni bir M8 modeli üzerinde çalıştığı internete sızdı. Başlıkta ucuz diye belirtsekte bizim için telefon pek ucuz olmayabilir fakat kullanılan işlemciye bakıldığında, orta düzey bir telefon olacağı; fiyatının da orta düzey olacağı yüksek ihtimal.

Sızıntılarıyla ünlü bir Twitter kullanıcısı olan upleaks'in tweetine göre HTC One M8i modeli üzerinde çalışıyor. Bu telefona M8_QL'de denildiğini söylüyor. Bu telefonda işlemci olarak Snapdragon 615 MSM8939 kullanıldığını iddia ediyor.

Peki biz telefonun neden ucuz olduğunu düşündük? Kullanılan işlemci bu güne kadar orta düzey telefonlarda kullanılmış bir işlemci. Elbette performans Snapdragon 810'a göre düşüyor ama onunla birlikte fiyatta düşüyor. Peki fiyat ne kadar düşer? Şuna eminiz ki bizi şaşırtacak kadar düşük fiyata bir HTC almak çok zor.

Bahsi geçen işlemcinin 64-bit özellikli olduğunu ve 4+4 şekilde çalıştığını söyleyelim. İlk 4lü grubun saat hızı 1GHz iken ikinci grubun saat hızı 1.7GHz'ye kadar çıkıyor. Bakalım yeni model hakkında detaylar gelmeye devam edecek mi? Elbette en çok merak ettiğimiz şey telefonun fiyatı.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top