0
Bir çok şirket çoktan Lollipop güncellemelerini başlattı. HTC biraz geriden takip ediyor ama Android 5.0 güncellemesi HTC kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor ve güncellemenin yaklaştığına dair ipuçları internette yayınlanıyor. HTC One M7 ve M8 modelleri için güncellemenin ne zaman olacağını az çok biliyoruz. Peki diğer HTC cihazları Android 5 güncellemesini ne zaman alacaklar?

Vietnam'da yayın hayatını sürdüren HTC Viet isimli sitenin verdiği bilgi ve bir tabloya göre HTC'nin güncellemeyi alacak bütün cihazları için aşağı yukarı güncelleme tarihleri verildi. Tabloya göre One M8 ilk güncellenecek cihaz ve bu senenin ilk çeyreğinde güncelleme gerçekleşmiş olacak. Ondan kısa süre sonra ise eski model One M7 güncellenecek.

One E8, yeni cihaz Desire Eye, One M8 Eye, Butterfly 2 gibi cihazlar yaz aylarına doğru Android L güncellemesini alacaklar. Daha eski ve daha az popüler olan cihazlar ise sonbaharda güncellemeyi alabilecek. Bu sene bitmeden ise HTC yine bir çok Mini modeli ve eski modeli de Android Lollipop sürümüne güncelleyecek.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top