0
Bir Twitter kullanıcısının attığı tweete göre Sony ve Samsung yeni amiral gemilerini CES 2015'te göstermedi ama aynı fuarda yatırımcı ve ortaklara gizli kapılar ardında gösterdi. Cep telefonlarıyla ilgili, özellikle Sony ile ilgili bilgiler sızdırmasıyla ünlü bir Twitter kullanıcısı bu iddiaları bir tweetle paylaştı.

Söylenene göre Samsung ve Sony yeni cihazlarını Mobil Dünya Kongresi 2015'te tanıtacaklar; ama yatırımları arttırmak ve belki insanlara umut vermek için cihazlarını iş birliği içinde olduğu şirketlere gizli olarak CES 2015'te gösterdiler. Amerika'a hizmet veren operatörlerden AT & T, Verizon, Sprint ve T-Mobile Galaxy S6 ve Xperia Z4'ü inceleme fırsatı bulan şirketlerden.

Sony ve Samsung belki tavsiye almak belki de yatırımcıların desteğini arttırmak için böyle bir girişimde bulunmuş ve yine söylenenlere göre Samsung'un CES 2013'te de aynı şeyi yapmış ve yeni çıkacak amiral gemisini yine destek olacaklara inceletmiş. Belki de bu inceleme aşamasında bazı görüntüler alınmıştır ve çok yakında internete yayılacaktır.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top