0
Onu Galaxy S5 sonrası tanıdık. Çıkışındaki en önemli etken Samsung'un yeni bir tasarıma geçmesi ve bunu bir telefonla piyasaya göstermek istemesiydi ve belki de adı bu nedenle sanki bir testmiş gibi Alpha oldu. Samsung'un tasarımını değiştirerek metal kasa tasarıma geçtiği cihazı Galaxy Alpha 2 ay içerisinde üretimden kaldırılıyor.

Yapılan açıklamada Galaxy Alpha'nın üretimden kaldırılmasının en önemli sebebi olarak yeterli ilgiyi görmemesi olarak gösteriliyor. Kullanıcılar tarafından bunun sebebi olarak ise fiyatına dikkat çekiliyor. 600$ fiyatıyla cep yakan cihaz pek tercih edilmemiş ama kullanıların haklı bir sebebi varmış. Zira o paraya daha kaliteli bir amiral gemisi alınabiliyor.

Peki Samsung Alpha'ya son veriyor da hangi cihaza yönelecek? Hangi cihazını ön plana çıkaracak? İlk etapta tek bir cihaz ön plana çıkacak. A5 isimli cihazı hem Alpha'ya göre uygun fiyatı hem de özellikleriyle piyasayı sallayacak. Daha sonra ise Galaxy S6 ile piyasaya bomba gibi giriş yapmayı planlayan Samsung, her zaman olduğu gibi telefon satış rakamlarında liderliği alacak.

Galaxy A5 özellikleri;
Ekran: 5inç, hd, super amoled
İşlemci: 1.2GHz, 64 bit destekli, Snapdragon 810
Ram: 2Gb
Dahili depolama: 16Gb
Kamera: 13MP/5MP
Pil: 2300mAh
Tasarım: Metal kasa
Fiyat: 300$


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top