0
Hayatta kalma oyunlarının popüler olduğu şu zamanlarda en çok konuşulan iki hayatta kalma oyunundan bahsedeceğiz. Yapılan açıklamaya göre en ünlü hayatta kalma oyunlarından birisi olan DayZ 3 milyon satış rakamını aşmış durumda. Bu alfa sürümde olan bir oyun için önemli bir başarı olarak gösteriliyor. Oyunun final sürümünün 2016 çıkacağı söyleniyor.

Oyuncuların sabrını taşıran alfa sürüm bu güne kadar iyi eldi. Final sürüm için oyunu daha bir sene bekleten yapımcıları tahtını h1z1'a kaptırma gibi bir korkuları yok sanırız. Bu günlerde Steam'de en çok konuşulan bir diğer oyun yeni bir hayatta kalma oyunu, Sony'nin H1Z1 oyunu.

H1Z1 için yorumlar hiç iç açıcı değil. Türk oyunculardan edindiğimiz bilgiye göre oyunu satın alan derhal iade ediyor. Servera giriş problemleri yaşanması, kimsenin bazı bölgelerde loot bulamaması, bağlantı problemleri küçük ve can sıkıcı buglar tüm dünyada oyuncuları küstürmüş durumda.

Aslında H1Z1 hayatta kalma oyunlarına yeni bir soluk getirmeyi planlıyordu. Zira kendisi oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Ama Sony, alfa sürümü ücretli yapmayı uygun bulmuş. Oyun final sürümle beraber ücretsiz olacak; ama DayZ'nin 3 senede final sürüme geçtiğini düşünürsek... En iyisi düşünmeyelim.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top