1
Yeni cihazları iPhone 6 ve Plus modeliyle çok konuşulan olumlu ve olumsuz eleştiriler alan ama ne olursa olsun çok popüler olan Apple yeni bir model üzerinde çalışmalara başladı. Önümüzdeki yaz aylarına doğru iPhone 6s mini modelini çıkartacağı söylenen Apple büyük boyutlara gerçekten inanmıyor.

İphone 6 ve Plus modelinin satış rakamlarına baktığımız zaman standart olan iPhone 6'nın büyük boyutlara sahip iPhone 6 Plus'tan çok daha fazla sattığını çok popüler olduğunu Apple satış rakamlarıyla ortaya koydu. Hal böyle olunca Apple büyük modelden sonra bir de küçük model deneyecek. İphone 6s Mini modelin yaz aylarına doğru satışa çıkacağı söyleniyor.

Verilen bilgilere göre bu model i Phone 5 ve 5s donanım özellikleriyle eşit olacak. Yani donanımsal olarak günümüz şartlarında çok şey beklenmemesi gereken bir cihaz olacak. 4 inç ekranıyla küçük telefon sevenlere hitap edecek ve en önemlisi ise fiyatı uygun olacak. Ülkemiz için yine böyle Bir şey diyemeyeceğiz. 1500+Lira olacağından emin olabilirsiniz.

Apple'ın her sene yaptığı gibi sonbaharda yeni bir model çıkartacağından da emin olabilirsiniz. Bu telefonda şimdiden konuşulmaya başladı ve iPhone 7 haberleri yakında internet ortamında okunur durumda olacak.

Apple Mini model üzerinde çalışıyor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top