0
Akıllı telefonların en önemli sorunlarından birine gün geçtikçe yeni bir çözüm üretiliyor. Peki ciddi manada gelişme var mı? Pil sorunumuz bitecek mi? Gün ortasında dışardayken telefonunuzun kapanması tarihe karışacak mı? Yedek pil veya yedek şarj bataryası taşımamız geçmişte kalacak mı çok merak ediyoruz.

Şirketler bir türlü pil sorununa çözüm bulamadı. Bir telefon eskimeden iki tane pil değiştirebiliyoruz. Sürekli yedek piller kullanıyoruz. Peki pilimiz uzun süre dayanmıyorsa onu kısa sürede şarj edip kullanmaya devam etmek fikrine nasıl bakıyorsunuz? StoreDot firması önemli bir gelişmeye imza attı. 30 saniyede şarj olan pil geliştirdi.

Piliniz çabuk bitiyor olabilir ama bu durumun 30 saniyede şarj olan pile hiç bir etkisi olmayacak. Bilgisayara takıp 30 saniyede pilinizi şarj edebileceksiniz. Nano teknolojiyle geliştirilen bu önemli icat pilinizi çok kısa sürede şarj edebiliyor. Şunu belirtelim ki gerçek bir çözüm değil. Zira biz daha uzun süre kullanabileceğimiz piller arıyoruz. Yine de 30 saniyede şarj olan pil kısa vadede işimizi görecektir.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top