0
Son zamanlarda moda olan özçekime sizde önem veriyor musunuz? Fotoğraflarınızı çekip sosyal medyada paylaşmak hoşunuza mı gidiyor? O zaman buna uygun bir telefona ihtiyacınız var çünkü her telefonlar özçekim yapılmaz. Desire Eye 13MP ön kamerasıyla dikkat çeken yeni telefon ülkemizde satışa sunuldu.

Telefon tam bir profesyonel fotoğraf makinası gibi iş görüyor. Karanlıkta daha kaliteli fotoğraf çekebilen cihaz, ortam daha da karanlık olduğunda da bir çözüma sahip. İki kamerada da çift led akıllı flaş bulunuyor. Gerçekten her zaman kaliteli fotoğraf çekmek Desire Eye ile mümkün.

Telefonun diğer dikkat çeken özellikleri, 5.2 inc ekranı, yeni BoomSound ses özelliği her türlü sesi en kaliteli şekilde duymanızı ve iletmenizi sağlıyor, kameraya özel bir buton, Snapdragon 801 işlemci, 4g, ve HTC'nin bu cihaz için kullandığı özel yazılımlarda ilgi çeken diğer özelliklerden.

Diğer bütün özellikleri göz ardı ederek bu telefonu almayı düşünenler kamerasına odaklansınlar. Sadece kamera önemli değil, şirketin kullandığı kamera yazılımları da son derece önemli zira, en iyi görüntüyü bu cihazla almak mümkün. Özçekim yapanlar ya da Vine ile uğraşanlar mutlaka bu cihaza göz atın.

Özçekime önem verenler, HTC Desire Eye ülkemizde

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top