0
Android için popüler tarayıcılardan Dolphin Browser güncellendi. Son güncelleme ile birlikte Lollipop üzerinde Dolphin artık flash player desteğine sahip. Son zamanlarda Android'in en çok aranan uygulamalarından birisi flash player oldu. Bunun sebebi ise bir çok kişinin hala videolar browser üzerinden izlemesi ya da browserda çok fazla zaman geçirmesi.

Telefon üzerinden ve tarayıcı ile bu kadar ilgili olunca haliyle flash playera ihtiyaç duyuyoruz. Flash player flashla üretilmiş içerikleri oynatabilme özelliğine sahip. Bazı videolar, bazı reklam içeriklerinin görülmesi için flash player şart. Bu nedenle Android'in en çok aranan uygulamalarından birisi olmayı başaran flash player, işletim sisteminin kendisinde değil tarayıcıda bulunuyor.

Dolphin flash player desteğine geri kavuştu ama sadece Lollipop sürümü için diğer sürümlerde yine flash playersız olacağız ya da farklı çözümler arayacağız. Flash player sorunu yaşayanlar için sık takip ettiğiniz internet sitelerinin kendi uygulalarını kullanarak onlara erişmenizi tavsiye ediyoruz. Örneğin video izlemek için tarayıcıyı değil, Youtube'un kendi uygulamasını kullanın. Bu tür çözümler sizi flash playera daha az muhtaç edecektir. Yine de Lollipop sürümüne geçenler Dolphin ile hiç sıkıntısız internette gezinebilirler. Dolphine Browser detayları için burası...


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top