0
LG'nin yeni telefonu hakkında detaylar internete sızmaya başladı. İşte LG'nin yeni amiral gemisi hakkında detaylar. İlk önce belirtmek lazım ki LG'nin bu yeni telefonu şu an dünyanın en kaliteli ve iyi telefonları olarak aktarılan Galaxy Note 4 ve iPhone 6 ile rekabet için çıkıyor. Donanım kalitesi hakkında fikriniz olması için bunu söylemek yeterli sanırız.

5.3inc ekrana sahip olacak cihazın ekran çözünürlüğü de 1440 x 2560 piksel olacak. İşlemci olarak LG G4'de Snapdragon 810 kullanılacağı ve bellek olarakta 32/64 Gb dahili bellek seçeneğinin yanında 4Gb ramle geleceği söyleniyor. Ayrıca kamera olarak LG G4'te 20.7MP kamera bulunacak. Bu özelliklere pil mi dayanır diyenlere 3500mAH bir bataryanın konuşulduğunu söyleyelim.

LG G4 hakkında diğer detaylar ise şu şekilde, cihaz Android Lollipop ile çıkacak ki başka bir şey beklenemezdi. En önemli kısım ise LG G4'ün kalem ile piyasaya çıkacağı. Note serisinde olduğu gibi LG'nin de G4 için bir kalemi olacak.

Herşey çok güzel peki LG, ülkemizde sattığı cihazlarda yaşattığı hat değerleri sorununu bu telefonda da yaşatacak mı? LG G2 ve G3 sahiplerinin telefonları en azından belli seriler diğer bütün telefonlardan daha az sinyal alıyor. Rakiplerinin çektiği yerde G3 çekmiyor. 3G internete bağlanmıyor. Belli serilerde yaşanan bu sorun G4'te de yaşanacak mı çok merak ediyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top