0
Instagramdan uyarı var. Takipçileriniz şu günlerde biraz azalabilir. Bunun nedeni Instagramda spam temizleme çalışmasının yapılması. Yetkililer sahte hesapları temizleyecekler. Bu da demek oluyor ki sizi takip eden sahte bir hesap varsa takipçi sayınız azalacaktır.

Bu çalışmaya müdahale edemiyorsunuz. Takipçilerinize herhangi bir müdahaleniz olmuyor. Bu nedenle temizlenecek sahte hesaplara yapabilecek birşeyiniz bulunmuyor. Zaten kimsenin sahte bir hesabın takibine ihtiyacı da yok.

Son zamanlarda sosyal medya sitelerinin hemen hemen hepsinde sahte takipçi ve spam içerik sorunu bulunuyor. Instagram'da bunlardan nasibini alan sosyal medya sitelerinden. Sahte hesap denilince akla illa amaçsız olarak ya da gereksiz olarak açılmış bir hesap gelmesin. Hesabını önceden aktif şekilde kullanan ama uzun zamandır çevrimiçi olmayan hesaplarda bu çalışmayla birlikte Instagram'dan temizlenecek. Bir bilgi de hesap sahiplerine gelsin. Eğer böyle bir hesabınız varsa acilen Instagram hesabınızı açın ve aktif edin. Yoksa hesabınız silinecektir.

Instagram takipçilerim neden azaldı?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top