0
Google, çok fazla aktif kullanıcısı olmasa da Google Plus'ı geliştirmeye güncellemeye devam ediyor. Çok fazla aktif kullanıcısı yok ama çok fazla kullanıcısı var. ziyaret etmeseler de her gün Google hesabına giriş yapan milyonlarca insan var. Google'da ileride bunun aktif bir ziyarete dönüşebileceğini göz önüne alarak Google Plus'ı güncellemeye devam ediyor.

Yeni güncelleme ile birlikte uzun zaman önce fotoğraflar için geliştirilen iyileştirme uygulaması videolara da uygulanacak. Yüklediğiniz videoları iyileştirmek isteyebileceğiniz göz önüne alınmış. Google yüklemeyi yaptığınızda sizlere iyileştirmek isteyip istemediğinizi soracak. İyileştirdikten sonra nasıl olduğunu görmek için ise ilk önce size izletecek. Eğer daha çok severseniz iyileştirmeye onay vereceksiniz.

Sistem videoların renk ve ışık değerlerine bakıyor ve olması gerekenle arasındaki farkı hesaplıyor. Daha sonra değerleri en iyi konuma getiriyor ki videonun daha iyi göründüğüne siz de şahit olacaksınız. Bu özellik fotoğraflar için uzun zamandır kullanılıyor. Bakalım videolar için o kadar popüler olacak mı ve bu güncellemeler Google Plus'a bir getiri sunacak mı?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top