1
Sonunda oldu ve General Mobile Discovery güncellemeyi aldı. Burada ilk telefondan Discovery 1'den bahsediyoruz. İki farklı modeli 4Gb ve 16Gb modelleriyle telefon Android 4.4 güncellemesini aldı. Kullanıcılar sonunda güncellemeye kavuştu.

Güncelleme ile birlikte performans artışı gözlendi. Bazı eksiklikler giderildi. Güncelleme 16Gb modellerde direk olarak sistem güncellemesi kısmından yapılabiliyor ama 4Gb modeller güncellemeyi yerel dosya yükleyerek yapacak. Yani güncelleme dosyalarını telefonun internet sitesi üzerinden indirerek kurmanız gerekiyor.

Güncelleme ile birlikte özellikle performans konusunda önemli değişiklikler yaşanıyor. Android 4.4'ün cihazlarda önemli bir performans artışı sağladığını biliyoruz. Onun dışında görünüm olarakta değişiklikler mevcut. Simgelerde farklılık var. genel olarak önemli görünüm değişikliliklerinin yanında önemli olan elbette performans değişiklikleri.

Güncellemeyi yapmak isteyen 4Gb GMD sahipleri telefonun internet sitesini ziyaret ederek oradaki yönlendirmelerle güncellemeyi kurabilirler.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top