0
LG'nin ilgi çeken esnek telefonu G Flex'ten sonra ikinci modelinin geleceği söyleniyor. G Flex 2'nin hemen hemen aynı ilgiyi göreceğini söyleyebiliriz. Özellikle son zamanlarda moda olan bükülen telefonlardan sonra G Flex daha güçlü baskılara maruz kalsa da eğilmeyen yapısıyla insanların ilgisini çekebilir. Zira ilk telefonun üstüne çok ağır bir yük konduğunda telefon esniyor ama tek bir hasar görmüyordu. Şu sıralar elle bile bükülen telefonların olduğu piyasada G Flex 2 devrim niteliğinde olabilir.

G Flex'in sağlamlığına katkı sağlayan arka kapağı da vardı. Zira bu kapak çizildiğinde tekrar kendini onarıyordu. G Flex 2'de de bu kapağın kullanılacağı söyleniyor. LG'nin bu modeli CES 2015'te tanıtacağı konuşuluyor.

Sağlamlıktan devam edecek olursak cihazda Corning Gorilla Glass 3 kullanılacak. Bununla birlikte ekranı P-Oled olacak. 6 inç olacağı söylenen ekranın full hd çözünürlüğe sahip olacağı konuşuluyor. 3Gb ram ile birlikte telefonda Snapdragon 801 kullanılacağı dedikodulara konu oluyor. Tahminlere göre cihazda 13MP kamera kullanılacak. G Flex 2'nin ilgi çekeceğini düşünüyoruz. Bakalım tahminler doğru çıkacak mı?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top