0
Çin'de yayın yapan bir teknoloji sitesinden gelen bilgilere göre daha çıkmamış olan ve sızıntılarla şekillenen Sony'nin yeni telefonu Xperia Z4'ün kamerası inanılmaz özelliklerle geliyor. Xperia Z4'ün kamerasının IMX189AEG CMOS imaj sensörüyle geleceği söyleniyor. Eğer öyleyse kameranın özellikleri ne olacak yazımızın devamında.

Sony'nin üst düzey telefonlarının en önemli donanımı kamera. Telefonlar daha çok kamera özellikleriyle kendilerini satıyor diyebiliriz. Sony'nin kamerayla ilgili zaten geçmişten beri yaptığı bir yatırımı mevcut. Elinde bulundurduğu bu imkanları da telefonlara ekleyerek inanılmaz işler başarıyor. IMX189AEG CMOS imaj sensörüyle gelecek olan Xperia Z4 bakın hangi özelliklere sahip olacak;

Xperia Z4 2K ve 4K kayıt yapabilecek. Ama özellik bu değil. 4K kayıtları 240 fps 'de yapacağı söyleniyor. Asıl büyük yetenek bu olacak. Sensörler yardımıyla kamera çok hızlı, çok hassas ve aktif renk örnekleme özelliklerine sahip olacak. Bu da gözle görülebilecek çok güzel bir görüntü ortaya çıkaracak. Cihaz 5.5 inc ekranıyla bu görüntüleri gerçekten kaliteli bir şekilde bize sunabilecek. Kamera donanımı Snapdragon 810 işlemci ve 4Gb ramle desteklenecek. Bu kaliteli erkanda harika grafikler için Adreno 430 grafik işlemci kullanılacak.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top