0
Microsoft'tan gelen açıklamaya göre Windows 7 satışları bugün durduruldu. Bundan sonra satış olmayacak. Kesin olmamakla birlikte hala Windows 7 satın almak isteyenler acele etsinler çünkü elinde Windows 7 lisans anahtarlarını stoklayan tedarikçilerin hala var olduğu söyleniyor. Gelen bilgi şu ki Microsoft ne tedarikçilere ne de kullanıcılara Windows 7 lisans anahtarı satmayacak.

Windows 10'un teknik ön izleme sürümünün yayınlanmasından sonra Windows 7'nin satışları durduruldu. Şuan Microsoft'ta Windows 7'ye ne zaman desteğin kesileceğinin tarihi bile var. Windows 10'un bu olaydaki rolu işleri hızlandırıyor olması. Microsoft bir an önce eski işletim sistemlerine son verip herkesi Win10'da buluşturmak istiyor. Bu nedenle Microsoft'un geçişleri kolaylaştıracak kampanyalarda düzenlemesi söz konusu.

Özellikle Windows 8 sahiplerine ücretsiz Windows 10 verileceği hala konuşulan konulardan. Böyle Bir şey elbette mümkün. Çünkü Windows 8 kullanıcılar tarafından bakıldığında nasıl hayal kırıklığı olarak görülüyorsa Microsoft tarafında da aynı hayal kırıklığını yarattı. Bu nedenle hızlı bir şekilde geçiş sürecinin tamamlanması bekleniyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top