0
Kafa karıştıran güncelleme dedik çünkü bazıları bu özelliğin olması gerektiğini düşünürken bazıları ise çok gereksiz bulmasının yanında ayrıca tehlikeli de buluyor. Evet, artık WhatsApp üzerinden gönderdiğiniz mesajların karşı taraftan okunup okunmadığını da görebiliyoruz. Bu durum bir çok kişiyi rahatsız edecek bir yenilik. Çünkü mesajını okuduğumuz halde cevap vermediğimiz insanlar artık kendisinde cevap vermediğimizi görebilecek. Bundan sonra “görmedim ya” “valla görmedim” gibi bahaneler uyduramayacaksınız.

Daha önceden WhatsApp uygulamasında iki farklı işaret vardı. Gri renkte tek tik işareti mesajın başarılı bir şekilde gönderildiğini gösteriyordu. Yan yana iki gri tik işareti mesajın karşı taraftaki cihaza iletildiği anlamına geliyordu. Şimdi yeni bir işaret daha eklendi. İki gri tik işareti mavi olduğunda mesajın karşı taraftan okunduğu anlamına geliyor.

Android için güncelleme yayınlandı ama IOS için herhangi bir ses seda yok. Kullanıcıların bir çoğu bundan memnunken bir çoğu güncellemenin derhal gelmesini istiyor. Bu güncelleme neden sevilmiyor olabilir? Cevap vermediğiniz insanlara artık başka bahaneler bulmanız gerekecek. Şöyle bir durum var ki WhatsApp arkadaşlarımız genelde yakınlarımızdan oluşuyor. Çünkü WhatsApp listemizde bulunmaları için telefon numaraları rehberimize kayıtlı olmalı. Telefon numarası rehberinizde olan bir insan, yakınınıza WhatsApp üzerinden cevap vermediğiniz zaman sıkıntı çekebilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top