1
Tim Cook'un cinsel tercihleri herkes tarafından biliniyordu ama kendisi bugüne kadar özgürce bunu açıklamamıştı. Yaptığı bir röportajda durumunun bir tanrı vergisi olduğunu söyledi ve gurur duyduğunu ifade etti. Peki bundan Apple nasıl etkilenecek?

Apple Tim Cook'un açıklamalarından etkilenecek mi? Zira Apple denilince akla Tim Cook geliyor. Çünkü her yapılan açıklamada her üretilen cihazda kendisinin adı geçiyor. Tanıtımlara kendisi sunuculuk yapıyor ve en detaylı şekilde dünyaya sesleniyor. Yani Apple'ın en önemli ismi kendisi ve şimdilik Apple ile özdeşleşmiş durumda. Peki eşcinsel olduğunu açıklaması Apple'ı etkiler mi?

Bir çok kişinin sesi az çıkacak olsa da buna tepki göstereceğine eminiz. Tim Cook kendi yaptığı tercihin tanrı vergisi olduğunu düşünse de bir çok insan bu şekilde düşünmüyor. Sonuçta fiziğe ayrkırı işlere kalkışmak sizin fikriniz ve hissettikleriniz. Kendi tercihinizi yapabilirsiniz. Apple'ın bu açıklamadan çok fazla etkilenmeyeceği kesin ama durumu bilmeyen ve yeni öğrenen bir çok insanın da Tim Cook'a bakışı değişecektir.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top