0
FCC üzerinden onaylanan yeni bir Samsung cihazı ortaya çıktı. Orta düzey telefon ayarında olan Galaxy Core Prime 64 bit işlemcisiyle dikkat çekiyor. Haber okurken bu telefonun yüksek donanım özellikleri olacağı izlemine kapılırsanız haberin ilerleyen satırlarında hayal kırıklığına uğrarsınız. Samsung her zamanki gibi düşük özellikte bir telefon piyasaya sürüyor. Peki neden 64 bit işlemcili bu cihazda düşük donanım özellikleri kullanılmış?

İşte sizi olumsuz anlamda şaşırtacak özellikler; kötü bir ekran çözünürlüğü var. 480x800 piksel ekranıyla piyasaya çıkacak telefonu, bu ekranlar kaldı mı diyebilirsiniz. Ekran 4.5 inc boyutunda LCD... Cihazda 4 çekirdek 1.2GHz işlemci bulunacak. Core Prime'ın en fazla 2Gb ram ile geleceği söyleniyor. Ayrıca cihaz kamera yönünden de oldukça geri kalıyor. 5MP arka 2MP ön kamerası ile standartları bile karşılayamıyor.

Burda bizim sorguladığımız Samsung'un neden böyle bir cihaz piyasaya sürmeyi planladığı. Zira 64 bit işlemcisiyle daha çok şey yapabilirdi. Geçenlerde verilen haberde iPhone 6'nın ekran özellikleri yeterli olmasada işlemcisinin 4K video oynatmayı desteklediği ve Apple Tvlerde bu özelliğin kullanılabileceği verildi. Samsung bu işelmciyle ne yapacak?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top