0
Android işletim sistemlerinin en iyi özelliklerinden birisi özgürlüğü. Neredeyse telefonunuzda yüklü olan bütün yazılımların alternatiflerini markette bulabiliyorsunuz. Beğenmediklerinizi ücretli ya da ücretsiz alternatiflerle istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz. Adeta telefonunuzu baştan dizayn edebilecek özelliklere sahip olabiliyorsunuz. Bugün kamera yazılımı için bu konuda bahsedeceğiz...

Neden kamera uygulamamı değiştireyim
  1. Kamerayla hiç ilgisi olmayan bir telefon kullanıyor olabilirsiniz.
  2. Saf Android kamera yazılımını kullanmak zorunda değilsiniz.
  3. Telefonunuzun üreticisi kamera yazılımını istediğiniz gibi düşünmemiş ya da ilgilenmemiş olabilir.
  4. Kamera yazılımınızda hatalar olabilir.
  5. Herhangi bir güncelleme almıyorsanız kamera yazılımınız istemediğiniz gibi kalır.
Başka bir kamera yazılımı denemek için bir sürü sebep var. bazı telefon üreticileri yazılım konusunda inanılmaz iyiler. Örneğin Sony'nin kamera yazılımından daha iyisini bulmak, özellikle son modellerde kullandığı Smart Camera alternatifini bulmak zor. Bunları değiştirmekte tereddüt edebilirsiniz. Ya yazılım konusunda iyi olmayan şirketlere ne demeli?

Herkes kamera yazılımına belli özellikler katıyor ve size sunuyor. Hala istediğiniz gibi olmadıysa siz bir alternatif bulmalısınız. Örneğin ön kamerayı çok kullanan birisiniz. O halde özçekim yazılımlarından birini indirin. Daha detaylı görseller kaydetmek istiyorsunuz. Başka bir alternatif deneyin. Sizin için Camera Zoom FX uygulamasını tavsiye ediyoruz. Orjinal kameranızdan iyi mi kontrol edin. Buda Google Play sayfası.

Neden Android kamer uygulaması kullanmalıyım?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top