0
Keylogger sinsi bir kötücül yazılım olarak karşımıza çıkar. Özellikle ücretsiz yazılımlardan bilgisayarımıza istemeden bulaşır. Bazı programların ve sistem dosyalarının çalışmasına engel olur. Bazı yazılımların kurulmasını engelleyebilir. Temizlenmesi gereklidir.

Keylogger kötücüllerini genelde bir antivirüs veya antimalware ile temizleyebilirsiniz. Fakat bahsi geçen keylogger özel yazılım ise ya da daha keşfedilmemişse işiniz biraz zor ama bu nadir görülen bir durumdur.

Keylogger temizlemek için Hitmanpro.Kickstart ile bilgisayarınızı taramanız önerilir. Bu araç bilgisayara kurulum gerektirmez. Bunun iyi yanı bazı kötücül yazılımların çalışmasına engel olamamasıdır. Sistem dosyalarına bulaşan virüs kendisine zarar verebilecek yazılımları tanıyarak kurulumuna engel olabilir. Bu nedenle Hitmanpro.Kickstart gibi araçlar sisteme kurulmazlar. Tıkladığınız an çalışmaya başlarlar.

Hitmanpro.Kickstart ile bilgisayar taranıp genel olarak temizlenir. Bu sırada tespit ettiğiniz edemediğiniz bütün keylogger yazılımlar silinecektir. Çözümünüz bu kadar basit. Hitmanpro.Kickstart hakkında biraz bilgi verelim; bu araç, özellikle kilitlenen bilgisayarları açmak için kullanılır. Bilgisayarınızı kullanılmaz hale getiren fidye virüsler herhangi bir yazılımın kurulmasını engeller. Hitmanpro.Kickstart bu sistemlere giriş yaparak sistemi tamamen temizler. Hitmanpro.Kickstart usb den çalıştığı için her türlü bilgisayarınıza ulaşmayı başarır. Buradan edinin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top