0
Dünya çapında yaygın olmayan ama kullanıcıları tarafından çok sevilen dev ekranlı Ascend Mate 2'nin ne zaman Android L güncellemesini alacağını merak edenler için harika haberlerimiz var. Resmi açıklamalara göre bu cihaz Android Lollipop güncellemesini önümüzdeki sene alacak. Bu belli oldu ama belirsin olan konu tam tarih.

Huawei telefonun ne zaman güncelleme alacağını tam olarak açıklamadı. Yapılan açıklamalarda 2015'in en geç 2. çeyreğinde güncelleme gelecek. Telefon şimdi Android 4.3 sürümünde çalışıyor ve şimdi Android 5 güncellemesinin geleceği açıklandı. Yani telefon KitKat sürümüne geçmeden Android L sürümüne atlayabilir. Ya da eğer hali hazırda ilerlemiş bir kitkat çalışması varsa ilk önce o sürüm gelir. Bu şekilde olması halinde Ascend Mate 2'nin Android 5.0 güncellemesini alması biraz zaman alabilir.

Telefon üreticilerinin şu sıralar dikkat çekmeyi başardığı önemli konulardan birisi Android Lollipop güncelleme bilgileri vermesi. Şu sıralar bu bilgiler en iyi reklam araçlarından biri haline geldi. Bizden size tavsiye eğer yeni bir telefon almayı düşünüyorsanız sizde alacağınız şirketin Android güncellemelerine ne kadar önem verdiğine ve almayı düşündüğünüz cihazın güncellenip güncellenmeyeceğine bakın zira Android sürümü yükseldikçe kullanıcı deneyimi de artıyor, daha iyi bir yazılımla karşı karşıya kalıyoruz.

Huawei Ascend Mate 2 Android 5.0 güncellemesi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top