0
Şu sıralar Android kullanıcıları için merakla beklenen haberlerden birisi de telefonunun Android'in son sürümü olan Lollipop'a güncellenip güncellenmeyeceği, güncellenecekse ne zaman güncelleneceği ya da nasıl görüneceği konusudur. Bu haberlerden birisi de Galaxy Note 3 için yayınlandı. Galaxy Note 3'ün Android 5.0 sürümüne güncellendiğinde nasıl görüneceği ortaya çıktı. Görseller yazımızda.

Galaxy S5 Android 5.0 güncellemesinde dikkat çeken ayarlar kısmı Samsung tarafından Galaxy Note 3 için de kullanılacak. Genel bilgi vermek gerekirse görünüm yine Samsung'a özel ama Android L ile gelen önemli tasarım değişiklikleri elbette Galaxy Note 3'te de belirgin olarak kendini hissettiriyor.

Genel olarak açık renkte olan tasarım Samsung'un TouchWiz'iyle birleşince harika bir görünüm ortaya çıkmış. Google'ın üstünde çok durduğu materyal tasaımı Note 3'te görmek iyi. Elbette Android L ile birlikte gelen yeni animasyonlar ve efektlerde Samsung'un bu cihazı Note 3'te kullanılacak. Note 3 sahipleri güncellemeyi yakından takip etsinler çünkü özellikle tasarımda önemli değişiklikler gerçekleşiyor.

Galaxy Note 3 için Android Lollipop güncellemesi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top