0
Facebook'un Messenger isimli uygulaması kaldırılacak. Çıkan haberlere göre Facebook kullanıcı yorumlarını değerlendirmiş ve Messenger'ın ne kadar gereksiz bir uygulama olduğuna hükmetmiş. Yakın zaman içinde mesajlaşma özelliği Facebook uygulamasında kullanılabilir olacak.

Artık Facebook'tan mesaj atmak için ikinci bir uygulamaya ihtiyaç duymayacaksınız. Mesenger'ın devri bitiyor. Aslında Facebook Messenger'ı aktif olarak kullanmaya başlamamıştı. Yavaş yavaş insanlar uygulamayı indirmeye başlamıştı ki Facebook kararından vazgeçti. Uygulama tekrar ana Facebook uygulamasının içerisine koyulacak ve size Facebook'ta mesajlaşmak için ekstra bir talepte bulunulmayacak.

İnsanlar Messenger'ı neden gereksiz buluyordu dersiniz? Üst donanım özelliklerine sahip cihazlarda birden fazla uygulamanın aynı anda çalışması sorun olmuyor ama dünyada düşük donanım özelliklerine sahip cihazlarda var. Bu cihazlarda Messenger'ı da zorunlu kıldığınız zaman insanlar sıkıntı çekiyor. Zaten Facebook yavaş çalışıyor. Birde Messenger telefonu kullanılmaz hale getirebiliyor. Bu Facebook'un kullanıcı sayısını dahi etkileyebilecek bir durum.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top