1
Windows 10 tanıtıldı ve teknik önizleme sürümü yayınlandı. Sistem gereksinimleri tutan herkes teknik önizleme sürümünü bugün kullanmaya başlayabilir. Bunun için iki farklı link paylaşacağız. Birincisi 32-bit sürüm, diğeri ise 64-bit sürüm olacak.

İlk önce buradan sistem gereksinimlerine bakın. Eğer bilgisayarınız sistem gereksinimlerini karşılıyorsa indirmeyi yapın. Yoksa işletim sistemini çalıştıramayacaksınız demektir. Daha sonra buradan 32 bit Windows 10 indirebilirsiniz. 3,16Gb dosya boyutu var. İndirmenizi ona göre ayarlayın. 64-bit işletim sistemini idirmek isteyenler buradan indirme yapabilirler. Dosya boyutu 4,10Gb ona göre indirin. Linkler tamamen Microsoft'a aittir.

Kurulumu standart Windows kurulumu gbi yaptıktan sonra ürün ahatraı kısmından aşağıdaki ürün anahtarını girmeniz gerekiyor.

NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

Ürün anahtarını girdikten sonra önizleme sürümünü deneyen olarak işletim sistemini görebileceksiniz. Kullanmadan önce bir kaç basit uyarı yapalım. İşletim sistemi teknik önizleme sürümüdür. Test eden olarak kullanın. Gördüğünüz hataları bildireceksiniz kullanmanız isteniyor. Deneme sürümü olduğu için bilgisayarınıza zarar verme ihtimali bile var. en azından Microsoft bu riski kendi internet sitesi üzerinden duyuruyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Windows8 kullanıyorum win10 nasıl sizce win8 deki programları çalıştırabiliyor mu bide lisans li mi

    YanıtlaSil

 
tic
Top