0




Birçok marka otomobilin fan sayfası bulunuyor Türkiyede ancak Volvo için aynı durum söz konusu değil. En azından düne kadar. Volvo sahiplerinin ve meraklılarının gezebileceği, modeller hakkında bilgi alabileceği ve araçlarının bakımını yaptıracakları yer ile ilgili bilgileri bulabilecekleri yeni bir site açıldı. Bu siteye yukarıda saydığım özelliklerden daha fazlasının eklenmesinin planlandığını söyleyen Viking Motors yetkilileri biz sadece biz Volvo özel servis sitesi değil aynı zamanda insanların soru sorabilecekleri, yeni ve eski modeller hakkında bilgi alabilecekleri site yapmak istedik ve bu uğurda çalıştık dedi. Siteyi www.volvoozelservis.net sitesinden takip edebilirsiniz.

Bu bizcede oldukca güzel bir site olacak. Nedenlerine gelirsek, klasik bir forum kurulmasındansa haberlerin, soru-cevap kısımların, videoların ve dahasının rahatlıkla kategoriler olarak gezilebildiği ve bakım zamanı geldiğinde ne kadar para harcayacağınızı göreceğiniz özellikler bulunacak. Ben bir Volvo s60 sahibi olarak çok beğendim. Bakalım belki bir daha ki sefere aracımın servisini oraya yaptırırım.

Servis için genelde yetkili servisleri tercih ederdim ama sitede gösterilen fiyatlar gerçekten çok cazip. Zaten onlarda orjinal parça takıldığını ve süreç boyunca çıkarılan ve eklenen ürünler ile ilgili bilgi verdiklerini söylediler. Bunların yanısıra en çok ilgimi çeken özellikleri ise 1 telefon ile gelip arabanızı alıp, yapıp teslim ediyorlar. İstanbul Maslak Oto sanayiye yakın olanlar kendileri de gidip servisi yaptırabilirler tabi ki.

Genel olarak söyleyeceğim son şey bu kadar teknolojik bir site sahibi olduklarına göre mutlaka kendileriyle iletişime geçip, hizmetlerini görmek istiyorum. Hizmetler ile ilgili tecrübe ve düşüncelerimi size iletirim.
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top