0
Twitpic'ten yapılan açıklamaya göre bu hafta sonu hizmete son veriliyor. Twitpic neden kapanıyor? Twitter ile yaşanan isim hakkı davasına maddi açıdan çok fazla kaynak ayıramayan Twitpic savaştan çekiliyor. Bildiğiniz gibi Twitpic hala kullanılan Twitter'da hızlı resim paylaşma uygulaması. Twitter hesabınız ile giriş yaptığınız sistemde paylaştığınız görseller, Twitter hesabınızda otomatik paylaşılıyor.

Twitter'ın yakın geçmişte bir resim upload hizmetinin olmaması, Twitpic'i çok ünlü 3. parti uygulama haline getirdi. Adeta Twitter'ın en önemli aracı olarak görülen siteyi Twitter'ın bünyesinde zannedenlerin sayısı bile çok fazladır.


Söylenenlere göre Twitpic isim hakkından vazgeçmezse Twitter API desteği vermeyecekmiş. Twitpic API desteği alamaz ise kullanıcıları Twitter hesapları ile bağlanamaz ve fotoğraf paylaşamaz. Bu durum Twitpic'in varlığını anlamsız hale getirir. Bu yaşananlar Twitpic'in pes etmesine neden oldu. Twitpic Cuma günü kapanıyor. Fotoğraflarınız varsa yedeklemek isteyebilirsiniz.

Twitpic kapanıyor, fotoğraflarınızı yedekleyin

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top