0
Telefonunuzun başına kötü Bir şey gelmeden önce önlemlerinizi alın. Örneğin cihazınız çalınabilir ya da kaybolabilir. Peki onu nasıl bulursunuz? Bu yazıda Android cihazlar için hayat kurtaran uygulama Avast anti-theft'ten bahsedeceğiz. Avast anti-theft ne işe yarar? Telefonunuz çalındı ya da kayboldu. En iyi ihtimalle telefonunuzun nerede olduğunu bilmiyor musunuz? Telefonunuzu bulmak için Avast anti-theft uygulamasının telefonunuzda yüklü olması yeterli. Yükleyin bir köşede dursun.

Uygulama gps kullanarak uzaktan kontrol edilebiliyor. Kaybolan telefonu bulmak için başka bir bilgisayardan uygulamaya bağlanarak harita üzerinde nerede olduğunu bulabiliyorsunuz. Ayrıca avast'ın sitesi üzerinden uzaktan kontrol imkanınız var. sms ile telefonunuzu kilitleyebilir veya içerisinde önemli verileriniz var ise bir sms atarak herşeyi silmesini sağlayabilirsiniz.

En önemli özelliklerinden birisi ise telefonunuzun kamerasına uzaktan erişebiliyor olmanız. Telefonunuzun kamerasını uzaktan kullanabilir kimin elindeyse fotoğrafını çekebilirsiniz. Ya da ses kaydedebilirsiniz.

Peki hırsız uygulamayı silerse nasıl uzaktan bağlanırım diyenler, hırsız uygulamayı göremiyor. Uygulamanın bir diğer değerli özelliği uygulamanın görünmez modunun olması. Görünmez olan uygulama hırsız tarafından farkedilemiyor.

Telefonunuzun başına kötü bir durum gelemden önce Avast anti-theft uygulamasını yükleyin ve keyfinize bakın.

Telefonunuzun çalınma ihtimaline karşı önlem alın

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top