0
Bilgisayarların olmazsa olmazları internet tarayıcılar en çok sorun yaşayan yazılımlar arasında geliyor. Bilgisayarımıza giren herşeyin sorumlusu onlar. Bazı kötü amaçlı yazılımlar bu kadar etkili bir aracı kontrol altına alarak sizin üzerinizden gelir elde etmeye çalışıyorlar. Bir çok kişi de tarayıcısıyla ilgili problem yaşıyor. Bu problemler şu şekilde;
  1. Tarayıcı anasayfasının değişmesi.
  2. Tarayıcı entegre arama motorunun değişmesi.
  3. İstenmeyen tarayıcı reklamları.
  4. İstenmeyen sayfalara yönlendirme.
  5. Tarayıcının verimli, hızlı çalışmaması.
  6. Kişisel bilgilerinizi toplama
Bu liste uzar gider. Bir çok insan sorununa çözüm bulamıyor. Bazıları sırf bir tarayıcı problemi yüzünden bilgisayar format atma yoluna bile gidebiliyor. Haklılar çünkü bulaşan zararlılar bilgisayarın her yerine yayılabiliyor. Sorunlarınızı anında çözmek için bir yöntem mevcut. Hem kolay hem hızlı.

Anvi Browser Repair Tool ile tarayıcınızla ilgili bütün sorunları çözebilirsiniz. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız kullanın, bu araç size tarayıcınızı sıfırlama imkanı veriyor. Bulaşan zararlıları engelleyerek tarayıcınızı eski haline getiriyor. Hatta zararlı bulaşmasa bile bu araç kullanılabilir çünkü tarayıcınızı temizleyebiliyor. Dns adreslerini bile değiştirme imkanı sunuyor. Çok amaçlı bu güvenlik aracını kullanmak için buradan indirin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top