0
Bulut hizmetlerinin son zamanlarda çok moda olduğu bir gerçek. Bir çok hack olayı yaşansa da insanlar geleceğin bu teknolojisi buluttan vazgeçmeyecek. Bu yazıda sizlere sınırsız depolama alanını ücretsiz veren bir hizmetten bahsedeceğiz. Hive isimli bulut hizmeti, yanlış okumuyorsunuz, sınırsız depolama alanı veriyor. Ayrıca ücretsiz. Google Drive'ın 15Gb, Yandex Disk'in 10 Gb vs verdiği ve dosya indirmede sıkıntı çıkardığı şu günlerde (indirme limiti denen bir şey var) böyle bir hizmet ne görüldü ne duyuldu.

Sınırsız bulut depolamayı ücretsiz almak çok kolay. İsterseniz Facebook hesabınızla, isterseniz Google hesabınızla, isterseniz mail adresinizle ve diğer seçeneklerle Hive'a kayıt olabiliyorsunuz. İşlem çok hızlı tamamlanıyor ve hesabınızı anında kullanmak mümkün.

Hive şuan beta döneminde ve beta boyunca reklam gösterilmiyor. Ücretsiz ve sınırsız depolama alanı için reklam geliri elde eden Hive bunu da ücretsiz aşmanıza izin veriyor. Ben reklam görmek istemiyorum para da ödemek istemiyorum diyenler için 100 arkadaş davet etme seçeneği var. Hive'a 100 arkadaşınızı getirin reklamsız, sınırsız, ücretsiz bir bulut depolama alanına sahip olun. Böyle bir hizmet daha önce verilmedi.

Hive'a kayıt olmak için: Hive sınırsız ve ücretsiz bulut depolama alanına kayıt ol!

Sınırsız ve ücretsiz bulut hizmetini nasıl kullanırım?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top