1
Playstation'ı bir adım daha öne taşıyacak olan heyecan verici bir güncelleme çok yakında yayınlanacak. V2.0 güncellemesiyle PS4'e inanılmaz bir özellik geliyor. Share Play denilen bu özellik nedir hemen açıklayalım;

Bir oyunda bir bölümü geçemediniz, geçemiyorsunuz ve nasıl geçildiğini merak mı ediyorsunuz? Günlerce uğraştınız ama yolu bir türlü bulamadınız ya da bir türlü beceremediniz. Normal şartlarda bu kısımda yaptığımız şey internette arama yaparak varsa bir videodan insanların ilgili bölümü nasıl geçtiğini bulmak. Share Play özelliğiyle bu arayış tarih oluyor. Çünkü Share Play ile geçemediğimiz bölümleri arkadaşlarımıza havale edebiliyoruz.

Arkadaşınız oyuna sahip olmasa bile ilgili bölümü sizin isteğinizle oynayıp sizin yerinize geçebiliyor. Elbette bunun için yanınıza gelmesine gerek yok. Kendi PS4'ünden bunu yapabiliyor. Aslında bunun geçilemeyen bölümler için yapılmış harika bir özellik olarak düşünmek çok yersiz olur. Buradaki amaç insanları oyun içinde daha sosyal hale getirmek. Özelliği kullanmak için PS Plus abonesi olmanız gerektiği için de olayın bir de maddi boyutu var. Yinede devrim niteliğinde bir özellik desek yanlış olmaz. Yakın zaman içinde gelecek güncelleme ile Share Play özelliğini kullanabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top