0
Uzun zamandır konuşulan cihazlardan olan HTC'nin One M8 eye modeli Çin'de ortaya çıktı. Resmi HTC Çin sitesinde listelenen telefonun bazı özellikleri dikkat çekiyor. M8 Eye modelinin özellikle fotoğraf odaklı olacağı çok belli. Özçekim yapmak için uygun olan telefon bu hafta içinde Çin'de satışa çıkacak.

M8 Eye modelini diğer M8lerden ayıran en önemli detay elbette kamerası. İsminden de anlaşılacağı üzere telefon çok kaliteli görseller alabilecek. Arka kameranın 13MP olması HTC cihazlar için önemli bir yenilik. Ön kamera ise 5MP olacak ve özçekim için ideal olacak. Ön kameranın da arka kamera işlevinde olacağı, zoom özelliğinin yanında özçekim için kullanılan bütün yazılımları barındıracağı söyleniyor.

Android 4.4.4 işletim sistemiyle satışa çıkacak olan cihaz, ön kamerasında hdr özelliğine de sahip olacak. HTC One M8 Eye modelinin Çin satış fiyatı 652$ olarak belirlenmiş. Cihazın diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağı ile ilgili çok detay yok. Ama farklı bir modelle One M8 Eye dünya piyasasında boy gösterecek.

One M8 Eye Çin'de satışa sunuluyor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top