0
Nexus 6 ön siparişleri başladı. Avrupa için durum biraz gecikse de cihaz resmi olarak 3 kasımda satışa çıkıyor. Şimdiden ön sipariş verenler cihazı 3-4 hafta içinde elinde bulacak. Fiyatlar ise şu şekilde; Nexus 6 32Gb sürüm 649$ olarak belirlenmiş. 64Gb sürüm ise 699$'dan satışa çıkıyor.

Cihazın Avrupa macerası sekteye uğradı. Avrupa'da Kasımın ortasında satışa çıkacağı söylenen cihazın ön siparişleri tam olarak 18 kasımda başlıyor. Elbette Google Play üzerinden sipariş verildiği için başka bir bölgeden telefonu almak mümkün olmuyor fakat farklı yöntemler kullanabilirsiniz. 6İnce yakın ekranıyla QHD çözünürlüğe sahip cihaz, Snapdragon 805 işlemci kullanıyor. Cihazda 3Gb ram bulunuyor.

Android Lollipop'u ilk kez kullanacak olmasından dolayı cihaz önem arzediyor. Cihazda 13MP arka kamera bulunuyor. Bu sizin için yeterli olur mu bilmiyoruz ama optik görüntü sabitleme özelliğinin olduğunu da söylemek gerekiyor. 3220MAh piliyle uzun kullanım süresi vadeden cihazın gerçek performansını kullananlardan alacağız.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top