0
İnternet üzerinden online gif yapmak çok basit. Gifler bildiğiniz gibi haraketli ve eğlenceli görseller. Resimleri haralet ettirmek yeni gif yapma yöntemleriyle çok basit hale getiriliyor. Basit bir şekilde gif yapmanız için size internet sitesi tavsiye edeceğiz. Nasıl gif yapılır göstereceğiz.
  1. Bu siteyi ziyaret edin.
  2. Bir resim upload edin. Upload butonuna tıklayarak bir resim upload edin. İstediğiniz kadar resim seçebilirsiniz. Ayrıca daha sonra resimleriniz arasına yenilerini ekleyebilirsiniz.
  3. Görsellerin geçişleri ve diğer ayarlar, görsel yüklendikten sonra sayfada görülececktir.
  4. Görseller üzerinde yapılan ayarlar şunlardır; gecikme, genişlik, yükseklik, kalite...
  5. Görsele ayrıca isim verebilirsiniz.
  6. Görsele yazı ekleyebilirsiniz. İsterseniz görseli daha sonra kesebilirsiniz.
  7. Görsele bir isim vermeniz gerekiyor. Ayrıca internette yayınlayacaksanız etkietlemenizde fayda var. bulunmasını kolaylaştırır.
  8. Yine herkes tarafından görülmesini isterseniz Private seçeneğine işaret koymayın.
Tüm düzenlemeleri yaptıktan sonra Generate Gif butonun tıklmanız gerekiyor. Bu işlemin ne kadar süreceği görsellerin boyutuna, sayısına ve seçtiğiniz kaliteye bağlıdır.

Seçenekler arasında imgflip.com imzasını kaldır şeklinde önemli bir ayar var. bunu yapmanıza izin vermiyor. Sadece pro sürümü kullananlara bu seçeneği tanıyor. Onun dışında yaptığınız bütün gifler sadece bir yazıyla ücretsiz oluyor.

Nasıl gif oluşuturlur?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top