0
Oyuncuları sevindirecek harika bir haberimiz var. Minecraft Pocek Edition Windows Phone işletim sistemine geliyor. Yakın zaman önce Microsoft'un Minecraft'ın yapım şirketini almasından sonra zaten böyle bir gelişmenin yaşanacağı bekleniyordu. Kullanım oranları inanılmaz düşük olan Windows Phone işletim sisteminin bu şekilde bir desteğe her zaman ihtiyacı var ama yine de merak ediyoruz, acaba Minecraft Windows Phone işletim sisteminde çok popüler olabilecek mi? Zira oyunun Android uygulaması oldukça popüler.

Windows Phone'un popülerliğini kısıtlayan elbette bir çok etken var. Bunlardan en önemlisi ise mağaza. Windows Phone'un mağazası kullanıcılara pek bir alternatif sunmuyor. Microsoft her ne kadar uygulama geliştiricileri desteklese de mağaza yeterince hızlı büyümüyor. Minecraft'ın bu mağazaya gelmesi ile önemli bir değişiklik yaşanacak.

Minecraft Pocket Edition'ın Windows Phone işletim sisteminde ilk görseli de yayınlandı. Görselde uygulamanın simgesi görülüyor. Çalışıyor mu şuan için bilmiyoruz ama geliştirilip çok yakında Windows Phone kullanıcılarına sunulacak. Bakalım oyuncuların Windows Phonelu cihaz almasına sebep olabilecek mi?

Minecraft Windows Phone'a geliyor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top