0
Samsung Galaxy S5 kullanıcılarına merakla bekledikleri haber verildi. Android'in yeni sürümü Lollipop Aralıkta Galaxy S5lere dağıtılmaya başlanacak. Çeşitli sitelerden verilen bilgilere göre güncellemenin büyün modellere ve ülkelere sağılması 1 ay kadar sürecek. Bu sene bitmeden güncellemenin tamamlanması beklense de bazı bölgeler güncellemeyi yeni senenin başında alabilir.

Android Lollipop ile bütün telefonlara çok özel bir sadelik geliyor. Bu yeni sürümle birlikte şarj sorunu kısmen çözülüyor. Cihazların performansına önemli katkılarda bulunuluyor. Şimdilik bilinen en önemli yenilikler bunlar. Elbette cihazlar arası yazılım farklılıkları olacaktır. Bakalım Android 5 için Samsung'un düşündüğü ne gibi değişiklikler var ve şimdilik Galaxy S5'i bu güncelleme nereye taşıyacak hep beraber göreceğiz.

Android L ismiyle uzun zamandır bilinen yeni sürüm yakın zaman önce Lollipop olarak açıklandı. Sade bir tasarıma sahip olan yeni sürüm özellikle performans üzerinde duruyor. Şimdiden yeni sürümün ikonları, sesleri ve duvar kağıtları internette yer aldı bile. Yani arayüzün çok beğenildiğini söylemek gerekiyor.

Galaxy S5 Android 5.0 güncellemesi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top