0
Samsung'un merakla çıkışı beklenen Galaxy Alpha isimli cihazı yakın zaman içinde ülkemizde satışa sunulacak. Cihazın ülkemiz için çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. En önemli özelliği metal kasası olan cihaz'ın çıkış tarihi 13 Ekim ve satış fiyatı ise 1899 TL olarak belirlendi.

Samsung'un kullanıcıların görüşlerine kulak vermek zorunda kalarak büyük bir değişimle ürettiği cihaz, diğer cihazlarına göre daha dayanıklı. Özellikle tasarım yönüyle diğerlerinden ayrılan Galaxy Alpha metal kasaya sahip. Uzun zamandır plastik kasa cihazlarıyla tepki toplayan Samsung, Galaxy S5'ten sonra kullanıcıların sabrını zorladığını anladı. Daha iyi tasarıma sahip rakiplerine pazar payından vermek istemeyen Samsung acilen tasarım değişikliğine gitti.

Galaxy Alpha sadece tasarımı bakımından güçlü bir telefon değil. Ayrıca donanım özellikleri de göz dolduruyor. 8 çekirdekli güçlü işlemcisi Exynos 5 Octa 5430 ve Mali-t628 mp6 grafik işlemci ile dikkat çeken cihaz 2Gb ram ile geliyor. Göze çarpan en önemli eksikliği ise cihazın sd kart yuvasının olmaması. Cihazın 32Gb dahili belleği bulunuyor. Ülkemizde de ilgi göreceğimiz cihaz çok yakında pazarda olacak.

Galaxy Alpha yakında ülkemizde, işte fiyat

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top