0
Facebook'tan harika bir uygulama yayınlandı. Kullanıma sunulan Rooms isimli uygulama ile insanların sohbet kategorileri genişleyebilecek. Yakın zaman önce çıkan bir haberde insanların şikayetlerini değerlendiren Facebook, isimsiz olarak Facebook kullanılması konusuna eğilmişti. Facebook için herhangi bir şey yapamasa da insanların anonim sohbet edebilme ihtiyaçlarını karşılamak için girişimde bulunan Facebook'un çalışmaları sonuç verdi.

Rooms isimli uygulama şimdilik IOS sürümüyle yayınlandı. Yakın zaman içinde Android sürümünün de yayınlanacağı söyleniyor. Web sürümü ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Fakat web sürümünün de yayınlandığı taktirde çok popüler olacağına inanıyoruz.

Rooms uygulamasında istediğiniz bir isimle, herhangi bir konu üzerine bir sohbet odası açabiliyorsunuz. Kuralları sadece oda sahibi belirliyor. İstediğiniz gibi istediğiniz sohbeti edebiliyorsunuz. Her oda için farklı isimler kullanabiliyorsunuz.

Ülkemizde inanılmaz şekilde popüler olacağını düşündüğüm bu uygulama şimdilik davetiye ile kullanıcı topluyor. Bir nevi deneme aşaması denebilir. Eğer kullanan birinden ya da uygulamanın kendisinden davetiye alabilirseniz şimdi kullanmaya başlayabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top