0
En iyi akıllı telefon hangisi sorusu sorulmadan ceap eski Android yöneticisinden geldi. Hugo Barra şimdilerde Xiaomi'de yöneticilik yapıyor. Eski Android yöneticisi en iyi akıllı telefonun iPhone 6 olduğunu söylerken telefonu öve öve bitiremedi. Bir tv programına katılan Barra taklit sorularına da yanıt verdi.

Çinli telefonların bazı büyüklerden kopya çektiğini herkes biliyor. Xiaomi'nin de böyle yaptığıyla ilgili iddiaların gerçeklik payı soruldu. Apple'dan kopya çekildi mi sorularına iPhoneları överek yanıt verdi. Ayrıca kim taklit etmiyor ki dedi. Lafının sonuna ise Apple'ın tasarımlarında bile HTC'nin izleri görülüyor şeklinde iddialı bir cümle ekleyen Barra, en iyi akıllı telefonu kendince belirlemiş oldu.

Son zamanların dikkat çeken fiyat performans cihazlarını üreten Xiaomi'nin genç ve istekli mühendislere sahip olduğunu vurgulayan Barra, piyasada tamamen özgün telefon bulunmadığını da vurguladı. Zira herkesin bir yerlerden bir şeyler kopyaladığını söylerken IOS'un el feneri, wifi gibi özelliklere hızlı erişim sağlayan sık kullanınanlar aracının çok uzun zamandır Android'de kullanıldığını Apple'ın bile buradan esinlendiğini söyledi. Bununla birlikte Xiaomi çok yakında özgün özelliklerle piyasada olabilir de dedi.

En iyi akıllı telefon hangisi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top