0
Dünyanın en büyük sosyal ağlarından birisi olan Twitter için harika 3 adet alternatif uygulama tanıtıyoruz. Twitter kullanıcılarının mutlaka denemesi gereken bu Chrome uygulamaları ayrıca Chromium tabanlı bütün tarayıcılarda çalışabiliyor. Örneğin Yandex.Browser kullanıcıları da bu uygulamayı kullanabilirler.

Tweetdeck

En gelişmiş 3.parti Twitter uygulamasıdır. Chrome üzerinden yeni bir sayfa açarak bütün Twitter'ınızı oradan yönetmenize izin verir. Normal Twitter'ın internet sayfasından ne farkı var diyenler için bir kaç farktan bahsedelim. Birden fazla hesabı aynı anda yönetebilirsiniz. Sadece Twitter değil, diğer sosyal ağ (Facebook) hesaplarınızı da ekleyebilir ve yönetebilirsiniz. Aynı sayfa üzerinde birden fazla sekme açabilir ve hem ana haber akışınızı hem Dmlerinizi hem takip etmek istediğiniz herhangi birini aynı sayfa üzerinden aynı anda takip edebilirsiniz. Buradan indirin.

Twitter for Chrome

Uygulama harika biz uzantı. Twitter'a hızlı bir şekilde erişmenizi sağlıyor. Uzantıyı yüklediğiniz zamantaraycınızın sağ üsr köşesinde bir ikon beliriyor. Bu ikona tıkaldığınız anda Twitter haber akışınız karşınızda. İnternet üzerinde hangi sitede olursanız olun, bu ikonla Twitter'ınızı takip edebiliyorsunuz. Buradan indirin.

Notifier for Twitter

Yukarıda bahsettiğimiz uzantının daha da gelişmiş halidir. Ayrıca Chrome üzerinden bildirim almanıza da olanak tanır. Mesajlar, Tweetleriniz ya da sizden bahsedilen Tweetler atıldığında tarayıcınızda size bildirilir. Ayrıca basit sekmeleri yardımıyla da Birden fazla Twitter özelliğini aynı anda yönetebilirsiniz. Twitter'a hızlı bir şekilde erişmek isteyenlerin mutlaka denemesi gereken bir uzantı. Buradan indirin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top