0
İlk olarak Avusturalya'da kullanılmaya başladığı bilenen ve yine burada bir girişimci tarafından dünyaya yayılan Ugg Botlar, özellikle son 15 yıldır tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de oldukça popüler durumda. Hemen her sene yeniden moda olan Ugg botlar, soğuk havalarda ayağı sıcak tutmasıyla ünlü. Hatta, Ugg botların çorapsız çıplak ayakla da giyilebildiği, bu haldeyken de vücut sıcaklığını ayakta koruduğu belirtiliyor. Ugg Botların içleri koyun yününden imal edildiği için soğuk havada ayağını üşütmezken ilkbahar, sonbahar gibi daha sıcak günlerde ise yünün teri emmesi sonucu, ayağı terli tutmuyor ve serin bir performans sağlıyor.

Ugg bot modellerinin tamamı düz tabanlı (topuksuz), diz altına gelecek boyda ve içi koyun yünündendir. Bu Ugg botların karakteristik özelliğidir ve her modelde aynıdır. Ugg botlar, dış yüzeylerinin renkleri ile birbirinden ayrılır. Bir çok değişik renkte Ugg Bot bulabilmek mümkün. Ayrıca, kullanılan deri üzerinde parlak simler, çeşitli şekiller de kullanılarak modeller renklendirilir. Bunun yanı sıra bazı Ugg botlar, dış yüzeyinde de koyun yününü kullanır. Bu yünler de çeşitli renklerde kullanılarak, modeller çeşitlenir. Siz de, tüm dünyada ve ülkemizde moda olan Ugg modelleri ile tanışmak ve son moda bir Ugg Bot sahibi olmak istiyorsanız, firmamız size bu imkanı uygun fiyat, bol çeşit ve kalite ile sunmaktadır.

Renk renk, desen desen, Ugg Bot modelleri bu kış da kadınların ayaklarını süsleyecek. Hemen her türlü kıyafetle kullanılan Ugg Botlar, yılardır Kate Hudson, Sarah Jessica Parker, Pamela Anderson gibi Hollywood yıldızları tarafından kullanılmıştır. Günümüzde de bir çok dünya starı Geniş burunlu, topuksuz, yünlü botları tercih etmektedir. Ülkemizde de hem sosyete, hem sanat, hem de iş camiasında Ugg botlar yoğunlukla tercih edilmektedir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top