0
Bu yazıda sizlere Android işletim sisteminden nasıl bedava sms atılır ondan bahsedeceğiz ama uyarmak lazım, bir çok uygulama düzgün çalışmıyor ya da hepsi bir süre sonra ya da zaman zaman aksaklık yapıyor. Stabil değil. Zaten ücretsiz sms gönderme konusu da stabil olmazdı herhalde. Burada bir Android uygulamasından, 24Sms uygulamasından bahsedeceğiz. Uygulama bir çok ülkeye, evet uluslar arası mesaj göndermeye yarıyor ama çoğu kişinin çalışmıyor dediğini de hatırlatmak lazım.

Yapmanız gereken buradan uygulamayı indirmek. Uygulamayı indirdikten sonra giriş yapın ve New Sms deyin. Burada “to” kısmına mesaj göndereceğiniz numarayı yazın. Türkiye'den bir numaraya gönderecekseniz +905555555555 şeklinde girmelisiniz. Ya da hangi ülkeden bir numaraya mesaj gönderecekseniz onun alan kodunu girmeniz gerekiyor.

150 farklı ülkeden herhangi birine ait cep telefonuna mesaj gönderebiliyorsunuz. Mesaj göndermek ve karşı tarafın mesaj alması için uygulamayı kurmalarına gerek yok. Yani cihaza kısa mesaj gönderiyor. Bir çok dilde mesaj gönderebiliyorsunuz. Mesaj almak için kendi numaranızı kullanacaksınız. Ücretsiz sms almak göndermek bu kadar basit.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top