0
Yahoo'nun son zamanlarda çok aktif olduğunu siz de farkettiniz mi? Yahoo uzun zamandır kötü gidişine bir dur demek için çok çalışıyor. Ardı ardına mantıklı ve işe yarayan yatırımlar yapan Yahoo'nun son satın aldığı şirket Luminate. Luminate bir görsel reklam servisi olarak hizmet veriyordu. Yahoo'nun satın almasıyla servis kapatıldı. Herşey Yahoo'ya devredildi. Yahoo'nun uzun zamandır dijital reklam sektörüne girmeye çalıştığını biliyoruz. Google'ın Adsense ve Adwords'üne rakip olmaya çalışan Yahoo'nun başarılı olacağından eminiz.

Luminate servisinin yayıncıların ve ilgililere son ödemeyi yaptığı ve kapılarını kapattığı görülüyor. Dikkatimizi çeken husus ise bu satın almanın Yahoo için 33. olması. Yahoo'nun son zamanlarda ne kadar çok yatırım yaptığını görmek için bu rakam yeterli.

Yahoo arama motoru olarak da gelişme gösteriyor. Bazı zamanlar Amerika için Google'ın önünde yer almayı başaran Yahoo'nın reklam sektöründe başarılı olması işten bile değil. Bizde reklam yayıncısı olarak Yahoo'nun reklam hizmetini Türkçe sitelere de açmasını beklemekteyiz.
HTC akıllı saat üretmeyecek

görsel reklam

İlgili - Luminate

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top