0
Artık Windows 9 sesleri daha yüksek çıkmaya başladı. Herkes yeni işletim sistemini konuşuyor. Bugün hatayla olduğu söylenen bir olay gerçekleşti. Webio sayfasında Microsoft China bir soru sordu. 
“Microsoft'un son işletim sistemi Windows 9 yakında geliyor, ekranın solunda yer alan başlat butonunun geri geleceğini düşünüyor musunuz?” 

sorulan soru bu...

Windows 9 ile ilgili resmi ağızlardan pek Bir şey dökülmediği için bu paylaşım önemliydi. Fakat bunun bir hatayla olduğu söyleniyor. Ayrıca Windows 9 ile ilgili bir görselde yayınlandı ama görselin Windows 9'un gerçek logosu olup olmadığı bilinmiyor.

Microsoft, Windows 9 için 30 Eylül'de bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Bu tarihte Windows 9 için preview versiyonu da yayınlanacak. Bu tarihte resmi değil. Gecikme yaşanabilir ama Microsoft'un Windows 8 belasından kurtulmak için çok acele ettiği ve aşırı çalıştığı biliniyor. Yani 30 Eylül'de muhtemelen tanıtım gerçekleşir.

Windows 9 ile birlikte yeni bir start menü (başlat butonu) bizlerle olacak. Windows 8'de yapılan bu en büyük hata tekrarlanmayacak. Yeni başlat butonu ve menüsü için “mini” ifadesi kullanılıyor. Bakalım yeni başlat menüsü nasıl görünecek.

Not: Webio üzerindeki paylaşım hemen kaldırıldı.

Windows 9

İlgili – Microsoft China

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top