0
Android L çok yakında Google tarafından tanıtılacak. Bu işletim sistemini ilk kullanacak olan Nexus cihaz da onunla beraber piyasada olacak. Peki Android L'yi şimdiden kullanmak ister misiniz? Yazılım olarak olmasa da görünüm olarak cihazınızı Android L'ye çevirnmenize olanak var. Bunun için size en geçerli yöntemlerden bir kaçını söyleyeceğiz.

1 – Android L Theme: Ücretli bir yöntem ama değer. Cihazınızın ikonlarından renklerine, menülerinden efektlerine kadar her detayını Android L gibi yapabilirsiniz. Bunun için Android L Theme gerekli. Bu tema CM11 tabanlı romlarda kullanılabilir. Aksi halde telefonunuz uygulamayı görmeyecektir. Satın almadan önce ya da telefonunuza yüklemeden önce bu uyarıyı dikkate alın. Buradan uygulamayı indirebilirsiniz.

Telefonunuza Android L görünümü verin

2 – Başlatıcıyla Android L'ye geçiş: Launcherlarla da Android L görünümü kazanabilirsiniz. Android işletim sistemi için üretilmiş harika launcherlar var. Bu başlatıcılar için geliştirilmiş mükemmel temalar mevcut. Bu temeları kullanmak için uygun bir launcher gerekli. Örneğin Nova Launcher'ın Android L teması bulunuyor. İşin iyi tarafı, temalar geliştirilmeye, alternatfileri yazılmaya devam ediyor. Launcher seçeneği bu nedenle daha iyi. Buradan Nova'yı indirebilirsiniz.

Telefonunuza Android L görünümü verin

3 – Android L Launcher Theme: Bir çok cihazla uygumlu bu uygulama direk olarak Android L başlatıcısıdır. Herhangi bir başka başlatıcıya ihtiyaç duymadan, bütün simge, arka plan, efekt ve animasyonlarınızı Android L gibi yapar. Cihazınız Android L'ye döner. Ayrıca bu launcherların kendilerine özgü özellikleri de bulunuyor. Özellikle kişiselleştirme seçenekleri sizlere harika imkanlar sunacaktır. Buradan indirin.

Telefonunuza Android L görünümü verin

Bu üç uygulama Android işletim sistemli cihazınızı şimdiki sürümü ne olursa olsun, Android L görünümüne kavuşturacaktır. Unutmayın ki bu sadece görünümden ibarettir. Çok sorulan bir soruyu şimdiden cevaplayalım Launcherlar root gerektirmez ve garantiyi bozmaz.
Farmaster zararlısından kurtulmak

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top